До нашої юридичної компанії "Майстро і Беженар" в Запоріжжі, звернувся клієнт із проханням захистити інтереси його підприємства.

Справа була в тому, що на виробниче підприємство завітали представники контролюючого органу (податкової адміністрації) з фактичною перевіркою. Проте клієнт не допустив податківців до проведення пепевірки та оскаржив наказ на її проведення в суді.

24 травня 2021 року Запорізький окружний адміністративний суд скасував наказконтролюючого органу про перевірку підприємства та визнав його противоправним.

Вітаємо клієнта та адвоката в Запоріжжі, партнера компанії "Майстро і Беженар" Дмитро Майстро, який працював над справою.

Шановні друзі!

- Наголошуємо, що завжди краще звернутися по юридичну допомогу до фахівців, аби не потрапити у скрутну ситуацію, яку потім вирішувати ще складніше. 

Юридична допомога в Запоріжжі, Юрист в Запоріжжі, Адвокат в Запоріжжі, Послуги юриста в Запоріжжі, Послуги адвоката в Запоріжжі, Захист інтерсів підприємства в Запоріжжі, Перевірка підприємств в Запоріжжі, Юридична допомога підприємств в Запоріжжі